Naslovnica arrow GTI knjigovodstvo arrow PROGRAM ZA FAKTURE I KALKULACIJE
PROGRAM ZA FAKTURE I KALKULACIJE Ispis E-mail

 Ovaj program obuhvaća potpunu obradu knjigovodstvenih evidencija faktura u veleprodajnih kalkulacija. Kod aplikacije Kalkulacije odnosi se na veleprodajne kalkulacije kod kojih se unosi nabavna cijena dobavaljača, a na osnovu veleprodajne cijene proračunavaju se ostali parametri kalkulacije - marža, rabat, zavisni troškovi. Aplikacija Fakturiranje omogućava brzo i efikasno pisanje računa za prodaju robe sa skladišta koja je prethodno zaprimljena veleprodajnom kalkulacijom.

 

 

Organizacija rada postavljena je preko osnovnog standardnog menu-a:

    • MATČNI PODACI
    • EVIDENCIJE
    • IZVJEŠĆA I OBRADE
    • POMOĆNI PROGRAMI

MATIČNI PODACI - obuhvaćaju osnovne podatke koji su neophodni za rad paketa i koriste se u daljnjim evidencijama.

EVIDENCIJE - ova opcija vrši obuhvat podataka za kreiranje knjigovodstvenih stavaka u segmentu Financijskog knjigovodstva.

IZVJEŠĆA I OBRADE - su opcija kojom se formiraju željene liste s mogučnošću prikaza na ekranu ili se pohranjuju na disk pod ponuđenim nazivom te zatim ispišu na pisaču. POMOĆNI PROGRAMI - obuhvaćaju neke od općih akcija programa koje daju mogućnost korisniku da trajno sačuva unešene podatke na disketu i tako se zaštiti od mogućeg gubljenja podataka ukoliko dođe do oštećenja sistema. Menu nudi još nekoliko općih podataka o sistemu te reindeksiranje

 

 
« Prethodna   Sljedeća »
© 2016 : : GTI software & hardware Powered by Joomla CMS